Thuis

Anping Wannuo Wire Mesh Products Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Anping Wannuo Wire Mesh Products Co., Ltd.

1 2
Anping Wannuo Wire Mesh Products Co., Ltd. Anping Wannuo Wire Mesh Products Co., Ltd.
Het Netwerkfabriek van de Wannuodraad DE WORKSHOP

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : WANNUO
Export pct : < 10%

Co. van het de Draadnetwerk van Anpingswannuo, Ltd wordt gevestigd in Anping-de provincie van Hebei van de provincie die het grootste draadnetwerk vervaardigend basis is en heeft de merkbare bekendheid van de „Geboortestad van draadnetwerk“ in China. Het geperforeerde materiaal is ons zeer belangrijk product. Wij worden erkend als één van de belangrijke fabrikanten in deze industrie toe te schrijven aan onze hoogte - kwaliteitsproducten, redelijke prijs evenals onze attente dienst.

 

De kwaliteit is een gemoedsgesteldheid. De automobielcnc perforerende machine en een uitgebreide waaier van matrijs in voorraad laten ons toe om de perfecte geperforeerde producten te vervaardigen die de strikte kwaliteitsvereisten van internationale markt aanpassen die ons de reputatie van het zijn een kwaliteit - georiënteerd bedrijf heeft verdiend.

 

Ons bedrijf heeft het geavanceerde „ets“ materiaal geïntroduceerd daarnaast, kan dit materiaal de gatendiameter tot 0.08mm maken, die aan uw eis ten aanzien van meer hoog-nauwkeurigheidsproducten voldoen.

 

Het geperforeerde materiaal wordt wijd gebruikt als Architectuur, Controle op het lawaai, Filtratie, Automobiel & Vervoer, Elektronika, Landbouwmateriaal, Geneesmiddel, Audio wegens de eigenschap van het controleren van de passage van lucht, licht, vloeistof, vaste lichamen, hitte en waves.sell goed over de hele wereld, met inbegrip van het UK, Noorwegen, Netherland, Cyprus, de V.S., Canada, Mexico, Ecuador, Brazilië, Indonesië van Zuid-Afrika, India, enz.

 

De tevredenheid van de klant is onze prioriteit. Ons personeel is geëngageerd aan een beleid om een voortdurende verbetering aan het product te verzekeren. Als u om het even welke speciale eis ten aanzien van uw producten hebt, gelieve te vertellen ons. Onze ervaren matrijzendeskundigen zullen nauw met u samenwerken om het product voor uw criterium te ontwerpen. Wij hebben de ISO9001-Kwaliteit uitgevoerd en het Beheersysteem, verkreeg de Internationale Certificatie. Authentificatie.

 

In de afgelopen jaren, hebben wij een grote verscheidenheid van markten, en verstrekte creatieve oplossingen voor onze klanten gediend. Ons het werkteam heeft de kennis, de ervaring en de toewijding om aan uw het perforeren behoeften met succes te voldoen. Bij WANNUO-DRAADnetwerk, zijn wij alle ongeveer drie dingen: Kwaliteit, Snelheid en Betrouwbaarheid.

Contactgegevens
Anping Wannuo Wire Mesh Products Co., Ltd.

Tel.: 86-13513186816

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Geperforeerde metalen Mesh

Hoge Koolstof of Laag Koolstofstaal de Plaat plooide Geperforeerde Metaalplaat

Woonperimeter of de Weg op Beide Kanten Geperforeerde Metaalomheining

Het hexagonale Gat perforeerde Duurzaam het Ontwerp Lang Beroepsleven van het Netwerkscherm Gemakkelijk te snijden

Het van het het Gatenaluminium van de Pruimbloesem Geperforeerde het Metaalblad Plaat voor Decoratie

Architecturaal Geperforeerd Metaal

CNC galvaniseerde Architecturaal Geperforeerd Metaal Panles, de Geperforeerde Plaat van het het Aluminiumzink van de Metaalmuur

Comités van het het Aluminium Architecturale Scherm van het ponsengat de Anodiserende Klantgericht voor Muren

Kleurrijke Decoratieve Architecturale Geperforeerde Metaalcomités Anti - de Corrosieve Vorm van het Douanegat

Het poeder bedekte Architecturaal Metaalcomités Geluidsisolatie Golfaluminiumblad met een laag

decoratief geperforeerd metaal

Van het het Aluminiumblad van de roestweerstand bedekte het Decoratieve het Metaalcomités Poeder Aangepaste Grootte met een laag

Van het het Aluminiumblad van de aluminiumlegering Decoratief Absorberend het Lawaai Groot Esthetisch Beroep

Glanst het Decoratieve Geperforeerde het Metaal Natuurlijke Metaal van de rechthoekplank Mooi Ontwerp

Bouwend Bekleding Geperforeerd Architecturaal Traliewerk 500*2000mm van het Metaalblad Lichtgewicht

Vraag een offerte aan

| Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Geperforeerde metalen Mesh Leverancier. © 2018 - 2020 perforatedmetal-mesh.com. All Rights Reserved.